Італійським «болоньєзе» сьогодні годували дітей в Угорницькій школі


У школах Івано-Франківська почали готувати страви за збіркою рецептів від шеф-кухаря Євгена Клопотенка. Сьогодні страви від відомого кухаря спробували учні Угорницької школи.

Нагадаємо, під час серпневої конференції освітян, яка проводилась у Києві директор департаменту освіти та науки МВК Ігор Максимчук повідомив, що у франківських школах з початку нового навчального року впроваджуватимуть нове шкільне меню. 

За його словами, впроваджувати нове меню у всіх школах одночасно не будуть. Спочатку для цього визначать декілька пілотних шкіл. Днями новим меню вже похвалилась школа-ліцей №3.

А сьогодні - Угорницька школа. З першого дня навчання, у шкільній їдальні стартувало оновлене меню. Воно наповнилось цікавими стравами із збірника рецептів, розробленого Євгеном Клопотенком. Залишись у меню страви і з традиційного меню, тому що діти їх дуже люблять. Про це повідомляють у Департаменті освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

"Сьогодні незвичною, проте дуже смачною, була страва запозичена із сонячної Італії – «болоньєзе». У її основі - макарони та м’ясний фарш із соусом, що робить страву дуже соковитою. А ще курячий шніцель з гарніром та овочевим асорті. Діти із задоволенням смакували нові страви",- йдеться в дописі.

Цього навчального року, для ще більшого урізноманітнення меню, будуть вводитись «страви дня» - це дозволить краще проаналізувати гастрономічні вподобання дітей та максимально їх задовільнити.

Читайте нас в FacebookTelegramта InstagramТільки найважливіші новини!