Івано-Франківська облрада планує продати весь автопарк


Сьогодні, 8 червня відбулося засідання президії обласної на якому серед іншого розглянули питання про винесення на сесію питань, які відносяться до управління об'єктами спільної власності.

Депутати заслухали доповідь начальника управління обєктами спільної власності територіальних громад області Василя Даниша, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Після цього голова обласної ради звернув увагу президії на необхідності заміни автопарку. Зокрема за словами голови облради Олександра Сича існуючий автопарк потрібно продати а за виручені кошти купити економні автівки.

"У нас є нібито брендові автівки, проте вони дуже дорогі в утриманні, адже використовують багато бензину і постійно ламаються. Тому потрібно їх продати, докласти грошей і купити недорогі та економні авто", - зауважив Олександр Сич.

Проте, за словами голови це питання будуть розглядати дещо пізніше. Депутати підтримали таку ініціативу очільника облради і підтвердили, що і спірвді на автопарк зараз витрачаються великі гроші на ремонт. Тому домовились, що найближчим часом це питання будуть вирішувати.