Марцінків хоче, аби підрозділи виконкому мали більше підписників у Facebook


Про це у вівторок, 14 травня на щотижневій оперативній нараді у міського голови розповів заступник керуючого справами Андрій Лис.

За його словами, якщо у січні було 29 сайтів, то зараз є 32. Втім, постійно поновлюються сайти тільки декількох структурних підрозділів, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

«Заслуговує уваги сайт фінансового управління. Він щоправда працює у тестовому режимі. Втім наповнюваність у нього дуже гарна», - каже чиновник.

Андрій Лис зазначив, що загалом є 58 мобільних сервісів.

За його словами, дуже добре працює сайт ЦНАпу, житлово-комунальної політики, департаменту освіти та управління охорони здоров’я.

«Досить хороша робота у соціальних мережах Електроавтотрансу. Вони працюють у як у фейсбуці, так і у телеграмі та інстаграмі. Загалом у них є 2006 підписників. Також велика кількість підписників у Муніципальної варти», - додав він.

Водночас міський голова зауважив, що у кожного департаменту має бути не менше як тисячу підписників.

«Навіть у міської ритуальної служби повинна бути інформація. Якщо не маєте інформації, то пишіть хто та коли помер», - звернувся мер.

Керуючий справами звернув увагу посадовців на те, що є міські програми, їхні звіти потрібно розміщувати на сторінках. Окрім того, є вільні вакансії, про це також варто писати.