На благодійному концерті у Палаці Потоцьких збиратимуть кошти для 11-річної франківки


У п'ятницю, 18 жовтня о 18.00 на затишному подвір'ї Палацу Потоцьких відбудеться благодійний концерт. На ньому збиратимуть кошти для 11-річної Богданки Школьної.

Вхід вільний. Благодійна пожертва за вашою спроможністю

У Богдани гліома зорового нерву. Це доброякісна пухлина, але в Україні дівчинку лікують уже багато років та допомогти дівчинці не можуть. А їй всього 11.

Зараз Богданці потрібна термінова операція, яку можуть зробити в Німеччині. На все про все, разом з обстеженням та операцією - 41 тисяча євро. Звісно, батькам таку суму зібрати не під силу. 

"Нещодавно ми обстежувалися в Німеччині, клініка "CHARITE", лікарі рекомендують не гаяти більше часу і робити операцію. Вартість операціі - 35 тисяч євро. Нам дали 4 тижні для збору коштів, поки клініка оформить всі потрібні документи. Я дуже сподіваюся на вашу підтримку та допомогу. Щиро вдячний усім, хто відгукнеться", - просить батько Ігор Школьний.

Реквізити для допомоги:

номер картки 4149 4390 1459 0453 Школьна Руслана Василівна (мама дівчинки).

Нагадаємо, минулого року 10-річна Богдана Школьна з Івано-Франківська взяла участь сліпих прослуховуванях проекту "Голос. Діти". Опісля, під час засідання сесії міської ради Руслан Марцінків вручив подяку дівчинці.

До темиДівчинці з Франківська терміново потрібна допомога, щоб жити

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!