На Калущині сім'ю багатодітного атовця хочуть вигнати з села


Про це в мережі повідомив голова Спілки АТО Калущини Олександр Соколовський.

За його словами Бутусіна Олега Леонідовича позивний "Фашист" і його багатодітну сім'ю ( 12 дітей + жінка) місцеве населення села Грабівка Калуського району мають бажання виселити із села. У неділю 29 грудня на 12-00 год. відбудеться схід села Грабівка з цього приводу.

"Олег - переселенець із РФ, воював у добровольчому підрозділу "Правий сектор", проживає у с.Грабівка із своєю сім'єю, працює лісничим у "Чорному лісі". Нещодавно відбувся інцидент його сина Романа, його дружини Тетяни із сусідами щодо незаконно зрізаних вершків 5 ялинок (за що сусіди отримали зауваження), цей конфлікт закінчився бійкою сина із сусідами у результаті чого із одної і другої сторони були написані заяви до поліції, одна і друга сторона потрапила до лікарні. На мирову сусіди не хочуть йти і під цим приводом нібе все село хоче його виселити", - розповідає Олександр Соколовський.

Голова спілки каже, що насправді основна причина в тому, що Бутусін "перекрив незаконну вирубку лісу місцевим ділкам".

"Цього місцеве населення не розуміє ніяк і тому така неадекватна реакція. Хто хоче і має можливість підтримати нашого побратима зустрічаємось біля спілки (м.Калуш, вул. Сівецька 2) у неділю 29 грудня о 10-30 год. у військовій формі. Транспорт буде, але хто має свій транспорт на всяк випадок візьміть. Все має бути згідно чинного законодавства України і ніякі маніпуляції стосовно даного питання ні у кого не пройдуть, звертаю на це увагу!", - закликав ветеран.