Найкращим підприємцям Івано-Франківська вручать "Тріумф"


Вже цієї п'ятницю, 13 квітня в Івано-Франківську відбудеться церемонія нагородження переможців акції Тріумф-2017.

"Тріумф" – це щорічна акція щодо відзначення кращих підприємств та підприємців міста, які стали лідерами економічного розвитку Івано-Франківська за підсумками року.

За словами заступника міського голови Богдана Білика, це ювілейна, 15 акція.

"Я дуже тішуся, що така акція проводиться щороку. Ми часто говоримо про реалізацію різних програм і проектів, але не думаємо звідки беруться на них кошти. Це все завдяки податковим надходженням у міський бюджет від підприємств і закладів. Число малих підприємців у місті росте, як і надходження. Тому ми вирішили цього року відзначити малий бізнес",- каже Білик.

Загалом цьогоріч визначено 12 номінацій з яких п'ять нових: "Кращий салон краси", "Кращий успішний менеджер - жінка", "Краща кав'ярня", "Кращий навчальний заклад з підготовки робітничих кадрів", а також "Лідер номінацій" переможців акції "Тріумф" за 15 років.

Переможців визначала конкурсна комісія та франківці через голосування на сайті міста. Імена переможців уже визначені, втім організатори тримають їх у секреті. У проміжку між нагородженнями на конкурсантів та присутніх чекає насичена культурна програма.

"Передбачено багато цікавих родзинок. Зокрема буде показ моделей ручних вишиванок Уляни Мазур. Також будуть виступати кращі колективи міста",- анонсувала очільниця управління культури Надія Загурська.