Подруга побитої до смерті франківки каже, що співмешканець тримав її за ногу з балкону


Сьогодні, 19 березня в Івано-Франківському міському суді відбулось засідання у справі Максима Булієнка за нанесення важких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті Олександри Щеглової.

Справу веде суддя Деркач, прокурор - Данищук, інформує кореспондентка Бліц-Інфо з зали суду.

Нагадаємо, минулого разу засідання перенесли оскільки не з'явились два свідки. На початку засідання секретар розповіла, що сьогодні у суд прийшов тільки один свідок Г. Волошин, від другого свідка прокуратура вирішила відмовитись.

Опісля суд перейшов до допиту свідка. Вона розповіла, що вона працювала з Олександрою, а під час реорганізації останню звільнили.

"Коли Саша познайомилася з Максимом вони були щасливими. Але через деякий час вона приходила на роботу то з синяками, то з розбитою губою. Це було літо 2016. Окрім того, одного разу Максим побив Олександру у під'їзді офісу. Вона розповідала, що Максим ревнує і вона його боїться", - зауважила свідок.

За її словами, Саша розповідала їй, що Максим одного разу тримав її за ногу з балкону п'ятого поверху. Після того вони посварились. Волошин зауважила, що перед одним із засідань до неї підходила мама підсудного.

Водночас прокурор поцікавився, скільки разів Максим приходив на роботу до співмешканки. На це свідок зауважила, що часто.

Після допиту свідка суд переніс засідання на 24 квітня. Наступного разу суд перейде до дослідження письмових доказів.