Прикарпаців закликають долучитись до Trashtag Challenge на Дністрі


У світі щодня все популярнішим стає екологічний флешмоб під назвою Trashtag Challenge.

Користувачі з різних куточків планети прибирають сміття на особливо забрудненій, на їхню думку, громадській території та викладають фотографії "до" і "після" її прибирання з хештегом "trashtag".

Директор Дністровський регіональний ландшафтний парк Михайло Ковтун закликав прикарпатців долучитися до такого флешмобу та допомогти прибрати територію парку.

"Сфотографуйте береги Дністра та унікального Дністровського каньйону, якій би не завадило трохи прибирання, а потім сфотографуйте те, як ви щось зробили, та опублікуйте дві ілюстративні фотографії в групі Facebook-виклик "Свій край бережи та розвивай!" (https://www.facebook.com/groups/DnisterEcoChallenge/) з хештегами #trashtag та #СвійКрайБережитаРозвивай й кидайте виклик своїм друзям", - просить Ковтун.

Кращі світлини та ініціативи будуть нагороджені приємними подарунками від організаторів, якими є ОКП "Дністровський регіональний ландшафтний парк ім. Сергія Дідича" спільно з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні!  Переможців оголосять після 31 травня.