Прикарпатець зіграє Мольфара у пригодницькій кіноказці


У Києві тривають зйомки пригодницької кіноказки "Легенди Чарівнолісся", де зіграє прикарпатець Василь Бендас.

Про це повідомили у спільноті Кривотули Он-лайн. Повідомляється, що роль Мольфара грає мешканець села Кривотули Василь Бендас, пише Бліц-Інфо.

«Легенди Чарівнолісся» - це пригодницький фільм для дітей, сюжет якого базується на історично-народних казках та міфах українського фольклору. Однак це не просто дитяча казка. Це розповідь про добро і зло, про любов і ненависть, врешті-решт, про життя і смерть. Але перш за все - це історія про справжню дружбу.
 
Сценарій кінострічки - це екранізація однойменної книги видавництва Братів Капранових. Сценарій отримав першу премію Міжнародного літературного конкурсу романів, п'єс, кіносценаріїв, пісенної лірики та творів для дітей «Коронація слова». Фільм призначений для сімейного перегляду.
 
Головним героєм фільму є десятирічний Марек, хлопчик-вельможа і сирота. Він зарозумілий і упертий, але шляхетний, добрий та щедрий. З народженням Марекапов'язана похмура таємниця, через яку йому доведеться протистояти неймовірно злим, небезпечним та підступним міфічним створінням. На щастя, на допомогу хлопченяті прийдуть: загадковий і суворий Воїн, добрий, останній зі свого племені, велетень Бродник, неймовірно балакучий, але напрочуд веселий мольфар Базіка і войовнича дівчинка-лісунка Олеся, із якою Марека зв’яже не тільки дружба, а й перша в його житті романтика. Цій різношерстій компанії доведеться не тільки знайти спільну мову, а й разом пройти крізь карколомні, сповнені чародійства пригоди, які змінять не тільки долю всіх героїв, але й їхні характери.
 
Додамо, одну з головних ролей у фільмі зіграє франківський богатир Василь Вірастюк.
Читайте нас в FacebookTelegramта InstagramЗавжди цікаві новини!