Стали відомі подробиці смертельної ДТП у Тисмениці


Страшна аварія трапилася 19 листопада о 12:40 в місті Тисмениця. Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

Водій автомобіля DAEWOO Lanos, 27-річний житель с. Клубівці Тисменицького району, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із зустрічним автобусом БАЗ А079.23 «Еталон» під керуванням 31-річного жителя с. Локітка Тлумацького району.

Внаслідок зіткнення автомобіль DAEWOO Lanos відкинуло назад на свою смугу, де відбулось зіткнення із автомобілем Volkswagen Passat під керуванням 45-річного жителя м. Тлумач.

Внаслідок ДТП водій автомобіля DAEWOO Lanos від отриманих травм загинув на місці події. Пасажир його автомобіля 8-річний житель с. Клубівці доставлений у реанімаційне відділення ОДКЛ з діагнозом: поєднана травма, відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, перелом нижніх кінцівок. Водій автобуса доставлений у Тисменицьку ЦРЛ з діагнозом: забійна рана лівої гомілки, забої і садна тулуба, голови, верхніх та нижніх кінцівок. Пасажирка автобуса 28-річна жителька с. Вікняни Тлумацького району, доставлена у Тисменицьку ЦРЛ з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, гематома обличчя, забій грудної клітки та поперекового відділу хребта.