У геріатричному пансіонаті може з'явитись відпочинкова зона. Потрібні голоси


Мешканців Івано-Франківська закликають проголосувати за проект реабілітаційно-відпочинкової зони на сайті "Бюджету участі".

Адже гроші отримують тільки ті проекти, які назбирають найбільше голосів франківців, інформує Бліц-Інфо.

В Івано-Франківському геріатричному пансіонаті проживає 200 мешканців - це люди похилого віку та особи з інвалідністю. Також тут працює 109 осіб персоналу. 

Як зазначає авто проекту Віталій Яворський, жителів пансіонату систематично відвідують гості – рідні, друзі, знайомі, волонтери, які залюбки проводили б з ними час на свіжому повітрі. Та зараз територія пансіонату потребує благоустрою, оскільки відпочинкових місць дуже мало.

Тож автор проекту пропонує облаштувати тут шахові та тенісні столи, паркові лавки та урни для сміття. Це дозволить мешканцям міста відпочивати на природі, а не у задушливих кімнатах. Адже підопічні пансіонату відносяться до маломобільних груп населення, яким складно пересуватись, відвідувати парки та сквери міста. А облаштування відпочинкової, рекреаційної зони сприятиме їхній психологічній та фізичній реабілітації.

Наразі проект, вартістю 100 тисяч гривень на сайті Бюджету участі підтримали менше сотні осіб.

Якщо ви готові віддати свій голос за цю ідею - проголосуйте тут. Голосувати можуть лише мешканці Івано-Франківська, або приміських сіл, що відносяться до Івано-Франківської міськради.