У штабі "Слуги народу" не знають, як виглядають їхні мажоритарники?


У п'ятницю, 21 червня "Слуга народу" опублікувала кандидатів у нардепи на мажоритарних округах області.

Дані виклали на сторінці у соцмережі та опублікували на офіційному сайті. Серед мажоритарників - Сторожук Андрій Леонідович, який йтиме по окрузі № 83 (Івано-Франківськ), пише Бліц-Інфо.

Як зазначають у партії, Андрій Сторожук закінчив Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника за спеціальностями «Цивільне право і цивільний процес: сімейне право, міжнародне приватне право», «Англійська мова та література». Директор комунального підприємства.

Треба зазначити, раніше ЗМІ повідомляли, що на 83 окрузі висуватиметься зовсім інший кандидат -  юрист Олександр Богачов. Очевидно, його кандидатуру в останній момент вирішили змінити, адже замість нього у списку – Сторожук. Варто зауважити, у штабі "Слуги народу" не дуже знають як виглядають кандидати, адже у списку мажоритарників на сайті біографія Сторожука, та фото - Олександра Богачова.

Скрін з сайту партії "Слуга народу"

Втім, через кілька годин після реакції соцмереж фото на сайті замінили на правильне. Тож тепер там таки Сторожук.

Варто нагадати, минулого тижня франківці стали свідками кулуарної політичної війни. У парку воїнів інтернаціоналістів облили фекаліями народного депутата Олександра Шевченка. Нардеп пояснив такий "пахучий" вчинок нечесною війною опонентів. Мовляв, відмовився знятись на користь можливого кандидата у народні депутати від партії "Слуга народу"  Олександра Богачова.  Втім, сам Богачов звинуватив Олександра Шевченка у брехні та підлості. Як йдеться у заяві, яку розповсюдила пресслужба Богачова, саме люди Шевченка просили Богачова відмовитись від участі у виборах на франківському окрузі. 

До слова, Олександр Шевченко публічно підтримував Володимира Зеленського під час другого туру президенських виборів. Та й партію "УКРОП, як і "Слуга народу" у ЗМІ неоноразово називали проектами олігарха Ігоря Коломойського. Тож така відкрита війна між "дружніми" партіями доволі неочікувана. Та очевидно, їм таки вдалось домовитися. Адже у Франківську, де балотується самовисуванець Олександр Шевченко "Слуга народу" висунула відверто слабкого кандидата. 27-річний нікому невідомий Сторожук навряд чи зможе конкурувати з таким політиком, як Олександр Шевченко. Про технічність кандидата свідчить і прямі зв'язки Сторожука з Шевченком. Адже за інформацією з реєстрів, Андрій Сторожук є засновником ГО "Громадський рух Олександра Шевченка «Країна гідності і правди» та помічником нардепа Шевченка на громадських засадах. До слова, у кількох інших округах Прикарпаття також балотуватимуться причетні до Шевченка кандидати. До прикладу, на 84 окрузі йтиме юрист Ігор Фріс - помічник народного депутата України Олександра Шевченка, а на 86 окрузі - депутат Івано-Франківської облради від фракції "УКРОП" Олександр Матусевич. Тож з новини обличчями на Прикарпатті у "Слуги народу" не склалося.