З підозрою на коронавірус до інфекційної забрали мешканку Чернієва


За минулу добу до інфекційної лікарні з підозрою на коронавірус госпіталізували жительку Чернієва, яке віднедавна відноситься до Івано-Франківської об’єднаної територіальної громади.

Про це під час прямого ефіру повідомив міський голова Івано-Франківську Руслан Марцінків, пише Бліц-Інфо.

«Стан її стабільний, тобто, не важкий. І це тішить. Але є підозра на коронавірус, тож аналізи доправлені до Київської лабораторії, чекаємо на результати», - підкреслив міський голова, закликавши франківців дотримуватися карантину та не виходити з дому.

Також міський голова наголосив, що ведеться спостереження за лікарями та поліцейською, які контактували з померлою від коронавірусу 56-річною жінкою та її чоловіком. За словами очільника міста, наразі ще немає результатів аналізів, аби сказати, що чоловік та син померлої франківки здорові. 

Нагадаємо, у вівторок, 17 березня в обласній інфекційній лікарні померла 56-річна мешканка Івано-Франківська. Лікарі діагностували в неї грип «А», ускладнений пневмонією. Втім, також відправили аналіз до Києва, аби перевірити на коронавірусну інфекцію. Відтак, лабораторія підтвердила, що це був саме коронавірус. 

Пізніше на Прикарпатті зафіксували ще один випадок захворювання на коронавірус. В Україні загалом - 41.

У зв'язку з фіксуванням випадків захворювання на коронавірусну інфекцію уряд запровадив режим надзвичайної ситуації в Івано-Франківській області.

До теми: Триста експрес-тестів для виявлення коронавірусу купив Івано-Франківськ

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!