100% жителів села на Прикарпатті обрали депутатом регіонала


На Прикарпатті кількість депутатів від Партії Регіонів у місцевих радах продовжує зростати. Вчора, 11 серпня, на проміжних виборах до Вовчківської сільської ради, що на Снятинщині, переконливу перемогу здобули і ще два члена "Партії регіонів".

Як повідомили кореспондентові "Бліц-Інфо" в прес-службі обласного осередку партії, вибори проходили по двох територіальних виборчих округах – номерах 8 та 9. Колишні сільські депутати – Микола Залявський та Ярослав Харітоник , які на місцевих виборах 2010 року пройшли по цих двох округах, відмовилися від депутатських повноважень у зв’язку із сімейними обставинами.

За підсумками проміжних виборів по територіальному виборчому округу № 8 депутатом Вовчківської  сільської ради була обрана Олександра Левко,  за яку проголосували 100% при явці виборців 25,6%.

По територіальному виборчому округу № 9 переконливу перемогу здобула Алла Кравацька. За неї віддали свій голос 73 % виборців при явці 43,6 %. Її конкурентом був Іван Рурик, за якого проголосували тільки 27 % виборців.

Олександра Левко та Алла Кравацька є членами Партії Регіонів вже досить тривалий час.

Станом на сьогодні Партія Регіонів на теренах Прикарпаття має 536 депутатів місцевих рад різних рівнів. Поруч з цим в місцевому самоврядуванні Партія регіонів має 40 сільських голів та 2 селищних. Нагадуємо, що до 2010 року Партія Регіонів мала всього 7 депутатів – 4 Івано-Франківської та 3 Коломийської міських рад.