Богдан Томенчук директор Івано-Франківського РЦОЯО проведенням ЗНО-2013 задоволений?


Богдан Томенчук директор Івано-Франіквського РЦОЯО, що був присутній на підсумках ЗНО-2013 від Громадянської мережі ОПОРА зазначив, що незабаром РЦОЯО проведе індивідуальну підсумкову конференцію. Проте, прокоментував проведення цьогорічного тестування та дав свою оцінку.

 За словами директора Івано-Франіквського РЦОЯО Богдана Томенчука, в загальному він задоволений, окрім кількох окремих випадків, проведенням цьогорічного ЗНО на Прикарпатті, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

«Результат показав, що ми можемо справитись і навести порядок на пунктах тестування. Коли минулого року ми запропонували ввести металодитектори нас не всі правильно зрозуміли, але як бачимо - це потрібна річ, хоч і не дуже приємна, для прозорості процедури оцінювання. Бо всі мають бути в рівних умовах», - сказав він.  

В порівняні з минулим роком, використання металодитекторів було наявне  на кожному тестуванні.

«Надалі  хотілося б  розробляти якомога більше питань не на відтворення подій, а на практичне застосування знань. Що безперечно вимагає певну кількість досвідчених фахівців з усіх галузей знань. Та зробити процес тестування ЗНО безперервним, щоб люди могли його проходити, коли виникне бажання чи необхідність декілька разів»,- - як зауважує Богдан Томенчук.