Будинок Івано-Франківської міської юстиції цього року не ремонтуватимуть


Кореспонденти Бліц-Інфо вже неодноразово писали про аварійний балкон, Івано-Франківської міської юстиції по вулиці Галицькій 45,який понад місяць тому почав обвалюватись людям на голову. Та скоріш за все будинок не цього року не ремонтуватимуть.

Сьогодні це питання Степан Кукула керівник «Муніципальної інспекції з благоустрою» виніс на розгляд оперативної наради у міського голови.

Нагадаємо,  понад місяць тому від одного із балконів Івано-Франківської міської юстиції по вулиці Галицькій 45,  почала обвалюватись цегла. Подія сталася вночі, тому ніхто не постраждав. Наступного ж дня місце очепили спеціальною стрічкою.  На цьому всі застережні заходи і закінчились.

Ситуацію з будинком міської юстиції прокоментував, нещодавно нашому виданню прокоментував Тарас Саведчук, завідувач сектору аналітики та статистики головного управління юстиції в Івано-Франківській області.

«Ми направили лист до балансоутримувача, щоб вони провели заходи, щодо оцінки руйнувань та які роботи необхідно виконати аби будівлю привести до належного стану», запевнив кореспондента Бліц-Інфо.

Проте сьогодні, Степан Кукула зазначив, що працівники муніципальної інспекції направили   письмовий припис балансоутримувачу міської юстиції та склали щодо його керівника протокол про адміністративне правопорушення. Але в свою чергу ті,  працівникам інспекції пояснили, що коштів на ремонт будинку немає, тому цього року ремонтні роботи проводитись не будуть.