Для франківського скейт-парку треба ще майже 300 тисяч


Про це сьогодні на оперативній нараді повідомив начальник управління капітального будівництва МВК Володимир Ковальчук.

За словами Володимира Ковальчука вже облаштована основа для скейт-парку, частково зроблене покриття, встановлено 6 опор для освітлення та підмощені пішохідні доріжки до майданчику.

«Ми думали вчора робити покриття, але був туман і основа була волога. Якщо сьогодні вийде сонце ми постелимо верхній шар покриття скейт-майданчика товщиною 3 см і після цього влаштуємо огорожу та освітлення», - зазначив управлінець.

Також Володимир Ковальчук додав, що тих грошей, які виділили на сесії міської ради, а це 300 тисяч гривень вистачає тільки на ці роботи. Загальна ж кошторисна вартість спорудження скейт-парку становить 587,5 тисяч гривень, враховуючи витрати на встановлення волейбольного майданчика та водовідведення.

На завершення перший заступник міського голови Зіновій Фітель нагадав Володимиру Ковальчку, що будівництво скейт-майданчику під його особистою відповідальністю.

«Там верхній шар не влаштований, а громадськість хвилюється. Тому ви особисто відповідаєте за виконання робіт», - підкреслив Зіновій Фітель.