Двох нових мостів та гіперлупу на Пасічну не буде, - Петро Шкутяк


На питання: “Коли з’явиться гіперлуп на Пасічну?” Петро Шкутяк відповів, що наразі це виглядає фантастично, проте у майбутньому – все можливо.

Про це під час сьогоднішнього онлайн-прийому сказав нещодавно призначений заступник міського голови Петро Шкутяк, пише Західний кур’єр.

Відповідаючи на запитання про два нові мости на Пасічну, обіцяні Європейською Солідарністю, від якої він балотувався в мери, Петро Шкутяк зазначив, що наразі це питання не на часі.

«Мости були в передвиборчій програмі партії “Європейська солідарність”, представником якої я є. У міській раді у нас співпраця трьох фракцій: “Свобода”, “ЄС” і “Батьківщина”. У кожної партії своя програма реалізації, з якою йшли на вибори», – сказав Петро Шкутяк.

За його словами, програму розвитку Івано-Франківська вони будуть опрацьовувати спільно.

«Що стосується моста – сили будуть зосереджені на добудові того мосту, який в процесі будівництва. Цим займається заступник, який веде будівництво», – зазначив Шкутяк.

До слова, у передвиборчій програмі політичної партії “Європейська солідарність” йшлося про добудову моста на Пасічну і будівництво ще одного. Відповідний лозунг став одним із провідних написів на передвиборчих білбордах. Нагадаємо, КМУ виділив 60 мільйонів гривень на будівництво моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв’язки в районі вулиць Хіміків та Надрічна й Івано-Франківськ.

Відповідаючи на питання «Як з опозиціонера перетворитись на заступника міського голови?», Петро Шкутяк сказав:

«Ми зі «Свободою» були конкурентами на виборах, проте ніколи не були ворогами. Тому після виборів вирішили об’єднати зусилля для реалізації наших програм та розвитку Івано-Франківська. Так я і став заступником міського голови».

Довідково: Гіперлуп – це надшвидкісний вакуумний потяг. Капсули з пасажирами, які літатимуть спеціальними тунелями зі швидкістю понад тисячу кілометрів за годину. Розробляти такі капсули взялися команди молодих науковців із провідних університетів світу.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!