Єгор Соболєв та Юрій Дерев'янко не поділили "ідеологію"?


Кандидат у народні депутати України, один із лідерів партії “Воля” Єгор Соболєв вийшов з партії. Про свій вихід він заявив вчора, на з'їзді цієї політичної сили.

На своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук» Соболєв написав: «Друзі, я вийшов з партії "Воля". Боротися за печатку, виключення мертвих душ, з маніпуляціями з прес-заявами; бачити "Титан" на партійних зборах - це шлях в нікуди. Ще раз вибачаюся перед усіма, кого переконав вступити в партію. Дякую усім за Вашу підтримку в цей найчорніший тиждень мого життя».

Крім того, головний люстратор країни додав власні висновки «з цього уроку»:

«В цій досі радянській політиці дуже багатьох людей далі непомітно і вміло інтегрують в небезпечні для системи ініціативи. Вони декларують з Вами одні цінності, ходять з Вами на одні мітинги, клянуться Вам у вірності. Щоб у потрібний момент використати, дискредитувати або підставити», - зазначив Єгор Соболєв.

Нагадаємо, раніше Соболєв звинуватив однопартійця Юрія Деревʼянка в розколі всередині партії «Воля». Сам Деревʼянко відкинув усі звинувачення на свою адресу і заявив, що не має з Соболєвим «ніяких персональних конфліктів», пише Радіо Свобода.

Проте, вчора під час позачергових національних зборів партії "Воля", які проходили у Києві вчора, 9 листопада, Соболєв заявив, що вважає помилкою, те що будував партію разом з активістом і нардепом Юрієм Дерев'янко, пише УП.

«Я готовий визнати, що величезною помилкою було рішення робити партію разом з Юрієм Дерев'янком. Він дуже багато вклав у цю партію - я про це заявляв раніше і заявляють зараз ... Але з того, що я дізнався за останній тиждень, коли виник штучний скандал, не партія "Воля" є метою, не захоплення, тим більше лідерство в партії ... а продовження старої політики, де править корупція, де править ФСБ, правлять зовсім не українські речі (є основною метою Дерев'янка в партії - ред.)», - заявив Соболєв.

Також нещодавно Єгор Соболєв звинувачував Юрія Дерев’янка у талановитому шахрайстві, мовляв за ним «стоїть величезне угруповання по викачуванню грошей платників податків», передає кореспондент «Бліц-Інфо».

В свою чергу народний депутат України, який переміг на виборах в окрузі №87 (місто Надвірна, що на Івано-Франківщині), член ради партії “Воля” Дерев'янко заявив, що у зв'язку зі звинуваченнями Соболєва звернеться до суду для захисту честі і гідності.

На чиєму боці правда покаже час. Але, не виключено, що українці, які повірили обіцянкам одного й другого політика, вкотре відчують розчарування.