ЄРЦ проводить третій щорічний конкурс підрядних організацій


5 листопада розпочнеться вже третій щорічний конкурс підрядників КП «Єдиний розрахунковий центр».

До участі запрошувались підприємства, що бажають надавати мешканцям міста послуги з прибирання прибудинкової території; технічного обслуговування систем холодного, гарячого водопостачання та водовідведення; технічного обслуговування конструктивних елементів; обслуговування електричних мереж; прибирання сходових кліток; обслуговування димових і вентиляційних каналів.

До складу конкурсної комісії увійшли чотири представники ЄРЦ, представник Департаменту комунгоспу, три будинкових голови, окремими листами були запрошені представники Держфінінспекції, Держспоживнагляду та Антимонопольного комітету. Очолила конкурсну комісію будинкова голова Людмила Терещенко.

Приймання пропозицій учасників ЄРЦ проводить до 10 години ранку 5 листопада. Цього ж дня відбудеться публічне відкриття конкурсних пропозицій.

Плата за участь у конкурсі становить 1700 грн. Вся внесена учасниками сума плати за участь у конкурсі спрямовується організатором на благодійну допомогу для Залучанського дитячого будинку-інтернату.

Запрошуємо представників ЗМІ 5 листопада, о 12:00 в конференц-зал КП «Єдиний розрахунковий центр» (вул. Незалежності, 161).

Прес-служба КП «ЄРЦ»