Франківська влада спростовує інформацію про борги за ремонт Набережної


Директор департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку міськвиконкому Михайло Смушак спростував інформацію про те, що Івано-Франківськ боргує підрядникам за роботи на Набережній.

Про це він написав в соціальній мережі Фейсбук, зауваживши, що поцікавиться у Романа Пацака про які борги йшла мова, інформує кореспондент «Бліц-Інфо».

«По-перше, згідно протокольного доручення голови ОДА, місто мало профінансувати 6 мільйонів гривень до 20 листопада! Сьогодні тільки 14 листопада. По-друге, вже сьогодні місто профінансувало 4 мільйони гривень, ще 2 мільйони заплановано перерахувати на початку наступного тижня. По-третє, місто не може боргувати підряднику, бо не є замовником робіт. І по-четверте, шкода, що місто не попередили, що сьогодні відбувалася на Набережній нараді. Ми б надали об'єктивну інформацію. А загалом, головне, що дорога робиться», - прокоментував Михайло Смушак.

Нагадаємо, сьогодні на щотижневій виїзній нараді, заступник директора департаменту будівництва Роман Пацак прозвітував голові Івано-Франківської ОДА Олегу Гончаруку про непрофінансованість ремонтних робіт Набережної з міського бюджету.