Франківських комунальників позбавили права на демонтаж реклами


Комунальному підприємству „Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр” заборонили виписувати порушникам законодавства вимоги щодо усунення порушень порядку розміщення зовнішньої реклами в місті. Тому ні демонтаж, ні ефективний контроль щодо рекламних вивісок комунальники тепер здійснювати не можуть.

Про це у Facebook сьогодні повідомила керівник „Івано-Франківського міського рекламно-інформаційного центру” Вікторія Шахоріна.

«Кожен квартал на апаратній нараді в міського голови  звітую про проведену роботу. Сьогодні мій звіт не заслуховували, - були більш нагальні питання. Тому, вважаю за свій обов`язок прозвітувати про виконану роботу за перше півріччя 2014 року тут. Отже, в першому півріччі КП "ІФМРІЦ" без залучення коштів з бюджету організувало та провело наступні заходи: День Миру (квітень 2014 року) та Парад Вишиванок "Український Колорит" (червень 2014 року). Працівниками відділу контролю виписано 55 вимог про усунення порушень порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Івано-Франківську. В роботі нам багато допомагає прокуратура Івано-Франківська та Управління по боротьбі з економічною злочинністю, за що ми їм щиро вдячні. Відповідно до рішення 45 сесії міської ради № 1421-45 від 12.06.2014 року нам заборонено виписувати порушникам законодавства вимоги щодо усунення порушень порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Івано-Франківську. Тому ні демонтаж, ні ефективний контроль ми тепер здійснювати не можемо», - зауважує Шахоріна.

 Також керівник комунального підприємства повідомила інформацію щодо надходжень в бюджет міста Івано-Франківська від розміщення зовнішньої реклами, передає "Бліц-Інфо".

«За 6 місяців 2014 року в бюджет надійшло 1 724 495, 24 грн. Нарахування склали 1 437 261, 14 грн. Отже сплата становить 115 % від нарахованих коштів. Щодо виконання нами планових показників бюджету, то на перше півріччя нам доведено план в розмірі 1 115 000 грн. План ми виконали на 149%», - йдеться в повідомленні.