Франківців просять дзвонити в поліцію, якщо хтось на вулиці торгує тваринами


Франківців просять, якщо вони стали свідком незаконної торгівлі тваринами одразу викликати 102 та муніципальну інспекцію за тел. 0678204350.

Це було узгоджено на одній із останніх нарад з приводу жорсткого поводження з тваринами у м.Івано-Франківську. Про це повідомили франківські волонтери.

"Для розуміння ситуації: є ряд інфекційних хвороб, які легко передаються від тварини до тварини, а також зберігаються на клітках близько року, як до прикладу ентерит, чума і т.д. Свого часу бувши підлітком, я сама стала жертвою цих торгашок, та стала свідком мук кошеняти, я викупила його в важкому стані, не змогла пройти мимо та навіть звернення до ветеринара не допомогло, кошеня було вкрай виснажене та надто рано відлучене від мами, в блохах дуже ослаблене, а ветклініки у ті часи ще не надавали на стільки якісних послуг! Просимо кожного із Вас зробити маленьку добру справу та зупинити ці знущання! Тому, що торгаші - замкнуте коло інфекцій та знущань! В такому стані, якщо тварину не купили, вони просто викидають, тим самим збільшують популяції безпритульних тварин у місті", - пише волонтерка Stella Igorevna. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!