Франківцям покажуть виставу-розслідування "Мадам Елен"


Сьогодні, 23 вересня Франківський драмтеатр провів прес-конференцію з нагоди нової постановки головного режисера театру Жюля Одрі, прем'єра якої відбудеться 24 вересня.

За словами гендиректора драмтеатру Ростислава Держипільського, через карантинні обмеження в залі буде тільки 50% глядачів, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Як наголосив Держипільський, 24-25 вересня театр відпрацює вистави, на які були продані квитки у березні, а на 26-27 вересня квитки можна придбати.

Режисер Жюль Одрі познайомився з героїнею своєї майбутньої вистави нещодавно і випадково. Але їх спілкування перетворилось у сюжет вистави.

"Тут йде продовження теми спогадів, але ця вистава автобіографічна. Історія Олени мене вразила. Це вистава-розслідування. Я настільки надихнувся її історією, адже мені це знайомо особисто",- каже Жюль.

Ця вистава - це буде симбіоз історії, якою її пам'ятає героїня, власне розслідування деталей цієї історії Жюлем Одрі, а також нотки фантазії режисера і трьох акторів.

Отже, фінал вистави ще невідомий навіть для її творців.

Як зауважив виконавець однієї з головних ролей Юрій Хвостенко, це не просто вистава, а сповідь.

"Завдяки цій зустрічі Елен відпустила свої спогади. Це терапевтичне дійство. Я свого роду теж емігрант. Думаю, що це все не просто так відбулося, що я потрапив у цю виставу",- каже виконавець ролі Француза Юрій Хвостенко.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!