Громадський активіст Сергій Меткий про нову ВРУ: Не варто нічого чекати та надіятись


26 жовтня відбулися вибори до Верховної ради. На новий склад народних депутатів українці покладають великі надії щодо майбутнього держави – економічне зростання, закінчення війни та наближення України до Європи.

Та політики ніяк не можуть домовитися стосовно утворення потрібної коаліційної більшості у парламенті задля впровадження потрібних законів у життя. Конфлікт інтересів політичних груп зростає.

Як виглядатиме нова Верховна рада і чи буде вона ефективною, кореспонденти «Бліц-Інфо»  дізнавалися у прикарпатських політиків, експертів та громадських діячів.

Громадський активіст Сергій Меткий переконаний, що будуть більш травматичні ніж попередні, бійки та політична клоунада. Та більш нічого від цієї Верховної ради чекати не слід.

«Не варто нічого чекати та надіятись, щоб потім не розчаровуватись. Треба спільно брати відповідальність за нову розбудову держави, щоб запобігти вищесказаних речей», - каже Сергій.

Активіст зазначає, що ефективність Ради буде лише від фракційного об'єднання військових, які пройшли у Верховну Раду.

«В даній ситуації тільки одна коаліція буде доцільна. Це коаліція усіх притомних та думаючих людей з різних точок країни. Бо надіятись на продуктивну роботу об’єднання, яке буде створено у ВР, яка би вона не була, не варто. Тому нам самим потрібно думати глобально  та діяти локально, кожен в себе на місцях», - вважає Сергій Меткий.