Івано-Франківськ не побачить антивандальних люків


Наприкінці минулого року міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус звернув увагу комунальників на вирішення проблеми з викраданням люків.

Тоді мовилось про співпрацю Департаменту комунального господарства транспорту і зв’язку з українсько-чеською фірмою для встановлення в Івано-Франківську спеціальних антивандальних люків.

Як зазначали у Департаменті минулого року, закладати такі люки планувалось у 2014 році на капітально відремонтованих вулицях. 

Тож бути чи не бути антивандальним люкам в Івано-Франківську, які напрацювання у цій сфері мають комунальники вирішили з’ясувати кореспонденти «Бліц-Інфо». 

Як повідомили у Департаменті комунального господарства, транспорту та зв’язку наразі у Івано-Франківську не плануються роботи з встановлення антивандальних люків. А все через те, що для такої "розкоші" немає коштів. 

«Ми надали матеріали у водоканал, щоб вони опрацювали і визначили скільки люків потрібно. Ці антивандальні люки звичайно дорожчі ніж звичайні, тому наразі немає можливості їх закупити», - зазначили в Департаменті.