Івано-Франківська міськрада обрала нового-старого секретаря


Сьогодні, 26 листопада в Івано-Франківську триває перша сесія Івано-Франківської міської ради VIII демократичного скликання.

На початку засідання новообрані депутати та міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків склали присягу громаді. Далі приступили до розгляду питань. Першим ділом створили тимчасову лічильну комісію, аби провести таємне голосування за секретаря міської ради. 

 Тут обійшлося без сюрпризів. Єдиною кандидатурою з подачі міського голови став свободівець Віктор Синишин, який займав цю посаду у минулому скликанні районної ради.

Якщо ви мене оберете, то ми будемо працювати злагоджено на підтримку нашої громади”, – звернувся до депутатів Віктор Синишин.

Відтак, за результатами таємного голосування, його кандидатуру підтримав 41 депутат. Ще один голос - "Проти". Сам Синишин не голосував, повідомивши про конфлікт інтересів. 

«Дякую за довіру очолити депутатський корпус! Докладу всіх зусиль, щоб у нашій сесійній залі панувала злагода та порозуміння. Будемо працювати на благо нашої великої громади», – звернувся до депутатів Синишин.

Також під час сесії повідомили про створення трьох фракцій - ВО "Свобода", "ЄС" та "Батьківщина".

До теми: Новообрані депутати та міський голова присягнули громаді Івано-Франківської ОТГ

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!