Івано-Франківське УКБ продовжує будівництво вулиці Проектна


Управління капітального Будівництва доріг Івано-Франківська закінчили ремонт вулиці Довгої та відновили роботи нової вулиці Проектна.

Про це на оперативній нараді в міського голови розповів Володимир Ковальчук, начальник Івано-Франківського УКБ, повідомляє кореспондент Бліц-Інфо.

Нагадаємо, завершити будівництво нової дороги по вулиці Проектній  в Івано-Франківську і відкрити по ній рух, міська влада обіцяє вже до Дня Незалежності. Таке завдання поставив перед керівництвом управління капітального будівництва міськвиконкому міський голова Віктор Анушкевичус.

Йдеться про вулицю, яка має продовжити Південний бульвар до вулиці Гетьмана Мазепи (в районі загальноосвітньої школи-ліцею №23) і таким чином з’єднати з останньою автомобільним сполученням вулицю Бельведерську (від міськвідділу УМВС в області).

Відкриття руху по ній має зменшити кількість транспортних заторів на сусідніх вулицях міста,  будівництво вул.  Проектна (на ділянці від вул. Мазепи до вул. Короля Данила).

Як повідомив сьогодні Володимир Ковальчук, закінчились роботи по виносу існуючих кабельних електромереж ЛЕП – 10 кВ вздовж вул. Гетьмана Мазепи.  Встановлено 3 кабеля один з яких вже підключений. На цьому тижні працівники планують закінчити укладку нижнього шару асфальту на дорозі в 4 тисячі м2.