Іванофранківці прийшли до мера Віктора Анушкевичуса вимагати звільнення керівників СТЕК і Теплокомуненерго


Іванофранківці, яким ДМП «Теплокомуненерго» відмовляється видавати технічні умови на розробку проекту індивідуального теплопостачання і відокремлення від мереж центрального опалення та гарячого водопостачання прийшли на оперативну нараду до міського голови Віктора Анушкевичуса, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

Попри те, що у мешканців міста є рішення сесії міської ради «Про надання дозволів на відключення споживачів від мережі централізованого опалення та гарячого водопостачання». Крім того, вони виграли у теплової компанії судовий спір, але технічні умови на розробку проекту ДМТ «Теплокомуненерго» видавати все одно відмовляють.

Тому, мешканці Івано-Франківська вимагають у міського голови і депутатського корпусу звільнення керівників СТЕК і Теплокомуненерго, а також керівника юридичного відділу міського виконавчого комітету. Та просять у мера передати ЄРЦ право на розроблення технічних умов.

В свою чергу Віктор Анушкевичус запевнив мешканців, що ситуація буде вирішена. Вже в четвер він планує скликати нараду із керівниками профільних структур і запросити усі сторони спору.

Якщо ж влада міста не піде на зустріч франківцям, то вони обіцяють перекрити дороги.