Керівництво Світового банку продовжить співпрацю з Івано-Франківськом


23 липня 2013 року в приміщенні ГО «Центр муніципального та регіонального розвитку – ресурсний центр» відбулася робоча зустріч голови правління даної організації п.Б.Білика з делегатами від українського представництва Світового банку, а саме: п.Ч.Фаном, директором Світового банку в справах України, Білорусі, Молдови, Європи й Центральної Азії, п.А.Седеньо, координатором програм Світового банку у Білорусі, Молдові та Україні, і п.Д.Деркачем, керівником служби зовнішніх зв’язків.

Учасники перемовин зосередили увагу на результатах виконання ініціативи «Покращення підзвітності в секторі водопостачання в Івано-Франківську».

Ключовою темою були проблемні питання і проектні досягнення. Іншим аспектом розмови була необхідність удосконалити роботу сайту КП «Водоекотехпром» у рамках рекомендацій даного проекту. Пан Богдан Білик розповів гостям про реалізацію інших проектів, які є у доробку «Ресурсного центру», – загальним контекстом було питання сталого розвитку.

Наприкінці бесіди було обговорено можливості продовження співпраці через призму демократичних принципів урядування у місті Івано-Франківськ.