Команда Калуської ДЮСШ стала переможцем Кубка області


Нещодавно, 1 жовтня в Івано-Франківську відбувся відкритий Кубок області з легкої атлетики серед команд ДЮСШ, СДЮШОР і ОТГ. В особисто-командних змаганнях, що відбувалися на стадіонах обласної ДЮСШ та оновленого спорткомплексу ім. А. Гемби, брали участь юнаки і дівчата 2005 року народження та молодші, які боролися за нагороди в метальних, стрибкових та бігових видах легкоатлетичної програми.

Перше загальнокомандне місце здобули вихованці ДЮСШ управління освіти Калуської міської ради. Найбільше залікових очок принесли команді школи спортсмени, які відзначилися в особистій першості з бігових видів програми. Зокрема, переможцями Кубка області стали вихованці заслуженого тренера України з легкої атлетики Миколи Богоносюка Сніжана Джичко в бігу на 400 м, Андрій Петришин у бігу на 1500 м та Юрій Капець у спортивній ходьбі на 3000 м. Також двоє його учнів посіли другі місця: Діана Стасінчук – у бігу на 400 м і Юрій Тимків – у бігу на 800 м. На цих же бігових дистанціях покращили свої особисті результати та принесли чимало залікових очок калуській команді вихованці Миколи Васильовича Євген Бандура (400 м) і Богдан Зозуляк (800 м), пише Бліц-Інфо з посиланням на Нафтохімік - Калуш.

Додали очок до заліку команди ДЮСШ управління освіти Калуської міськради й учні, з якими займаються тренери Микола Шевчук і Марта Ханенків. У бігу на 400 метрів серед юнаків друге і третє місця посіли відповідно Віктор Грибик і Олег Кучера. А 200-метрову дистанцію з третім результатом пробіг Владислав Оленюк.

Крім того, у Кубку області з легкої атлетики брали участь й старші спортсмени різних ДЮСШ, СДЮШОР і ОТГ, виступи яких не зараховувалися до очкових заліків команд. Але й у так званих виставкових забігах юні калуські атлети 2004 року народження і старші проявили себе найкраще серед усіх учасників змагань. Переможцями в своїх видах програми стали Анна Проданчук (біг на 3000 м), Андріана Грицак і Юрій Пікулович (біг на 800 м), Тарас Шинкар (біг на 400 м) і Микола Баран (біг на 1500 м). Ще троє старших вихованців ДЮСШ управління освіти Калуської міської ради посіли в незалікових забігах призові місця. Це – Валентин Облядрук і Вадим Глущак (біг на 400 м), а також Артур Журенок (біг на 1500 м).

14-16 жовтня на стадіоні спорткомплексу ім. А. Гемби Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу проводитиметься чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків і дівчат 2005-2006 років народження. В ньому братимуть участь і вихованці ДЮСШ управління освіти Калуської міської ради, які і на змаганнях всеукраїнського рівня налаштовані поборотися за медалі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!