Магазин штор у Торговому центрі “Центральний”: великий вибір тканин під будь-який інтер’єр


Обрати штори для дому можна у Торговому центрі “Центральний”. Продавці пропонують великий вибір фіранок: різноманітних тканин, стилів, з цікавими кріпленнями.

Тут порадять, як правильно доглядати за цим елементом інтер’єру. В асортименті магазинів є штори з різноманітних натуральних, синтетичних або змішаних тканин, йдеться на сайті Центрального ринку.

Натуральні тканини, звичайно, найкращі за всіма характеристиками. Вони не збирають пил, не електризуються та приємні на дотик. У магазинах можна придбати варіанти з шовку, атласу, сатину та інших натуральних матеріалів. Синтетичні фіранки набагато дешевші. Серед плюсів: їх легко прасувати і вони майже не мнуться. 

Змішані тканини - це золота середина. Вони складають з натуральних та штучних матеріалів водночас. Штори зі змішаних тканин прості у догляді, міцні, не вигорають. Деякі варіанти особливо актуальні саме на холодні пори року. Наприклад, штори з оксамиту виконують ще й практичну функцію та зберігають тепло у житлі.

У магазинах в Торговому центрі Вам запропонують штори у різних стилях: тут є класика, мінімалізм, етно. Звичайно, підібрати фіранки потрібно під інтер’єр у домі. Досвідчені господині рекомендують зробити кілька фотографій кімнати перед тим, як йти у “Центральний”. Тоді продавець зможе оцінити дизайн та порадить Вам штори, які пасуватимуть найкраще.

Торговий центр “Центральний” розташований на території Центрального ринку по вул. Дністровська, 5. Він працює без вихідних з 08:00 до 19:00. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!