Медики Прикарпаття співпрацюють з угорськими колегами


За сприяння інформаційного бюро «Угорський туризм» та бальнеологічного комплексу міста-курорту Хайдусобосло (Угорщина)у конференц-залі готелю «Надія» в Івано-Франківську відбувся семінар для медичних працівників.
Говорили на тему «Досвід угорської бальнеології у лікуванні захворювань опорно-рухового апарату та репродуктивних органів, реабілітація».

Лектором виступила провідний спеціаліст, доктор Пзелла Баком. Також в роботі тренінгу взяв участь представник Генерального консульства Угорщини в м. Ужгород Ендре Саліпскі.

Фахівці області мали можливість поспілкуватись з провідним фахівцем лікувального центру, обмінятися контактами для подальшої співпраці з угорськими колегами, дізнатися про медичні програми обміну досвідом, ознайомитись з оздоровчим та медичним туризмом в Угорщині, зокрема, курортним комплексом «Хайдусобосло» - найбільшим термальним курортом країни, який відрізняється постійним дуже сприятливим для відпочиваючих кліматом.

За словами угорських спеціалістів, термальна водолікарня «Хайдусобосло» працює цілий рік і пропонує відпочиваючим понад 40 різних процедур (грязелікування, різноманітні види масажу, підводні лікувальну гімнастику і масаж, вагову ванну, сауни, процедури електротерапії, сучасні лазерні процедури).