Міський голова Івано-Франківська обіцяє публічну дискусію та продаж акцій ТОВ "АТП-0928" та ТОВ "Зелене господарство"


Керівнику фонду комунального майна Богдану Чупірчуку на минулій сесії обласної ради депутати дали негативну оцінку, а все через ТОВ«Зеленого господарства».

На цьому наголосив сьогодні на  оперативній нараді у Івано-Франківському міськвиконкомі, перший заступник міського голови Зіновій Фітель, повідомляє кореспондент Бліц-Інфо.

«Дивіться, щоб на наступній сесії знову не сказали, що ви за місяць нічого не зробили», - зауважив Зіновій Фітель.

«Фондом не порушені жодні терміни, які пов’язані із підготовкою до приватизації. Робота ведеться, але процедура складна. Щоб провести приватизацію акцій, якими володіє міська рада, у тому чи іншому товаристві, треба зробити інвентаризацію, яка завершиться тільки до кінця липня», - наголосив  Богдан Чупірчук.

Крім того, відберуть незалежних експертів, зроблять оцінку майна, напишуть рецензію та підготують матеріали. І вже тоді сесія міської ради визначить спосіб приватизації і умови продажу ТОВ «Зелене господарство». Якщо не буде ніяких непередбачуваних проблем, то в серпні це питання винесуть на сесію.

Натомість міський голова Віктор Анушкевичус пояснив все це робиться тому, що депутати мають намір викупити акції кількох комунальних підприємств. Та пообіцяв що в серпні винесе розгляд цього питання у сесійну залу, і забезпечить публічну дискусію. Мова йде про продаж акцій ТОВ «АТП-0928» та ТОВ «Зелене господарство».

«Давати негативну оцінку роботі фонду через свої особисті корпоративні права, як це роблять деякі борці за світле майбутнє Івано-Франківська – неприпустимо. Це має бути гласно, щоб громадськість знала все, а не щоб  все кулуарно робилося, як при радянському союзі», - зауважив Анушкевичус.