Минулої доби на території Прикарпаття було 5 пожеж


3 вересня о 21:50 год. в місті Рогатин по вулиці Галицькій виникла пожежа недіючого складського приміщення.

Вогнем знищено покриття будівлі на площі 1000 м.кв, пошкоджено стіни, знищено побутове сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

4 вересня о 00:39 год. в селі Крихівці Івано-Франківської міськради горіло  побутове сміття на відкритій території на площі 5 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

4 вересня о 01:20 год. в обласному центрі по вулиці Залізничній виникла пожежа в підвальному приміщенні п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено  дошку на площі 0.5 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Тієї ж ночі о 02:27 год. в селі Ямниця Тисменицького району горіла сухоа трава на відкритій території на площі 110 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

4 вересня о 03:15 год. в Калуші по вулиці Сівецькій виникла пожежа в кімнаті на другому поверсі 4-поверхового недобудованого будинку. Вогнем знищено ящики з пінопластом, три пластикових вікна. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Загалом з початку року на Прикарпатті виникло 1333 пожежі, у вогні загинуло 25 осіб.