На Івано-Франківщині 415 іноземців отримали реєстраційні номери


З початку року фахівці територіальних органів Міндоходів в Івано-Франківській області в Державному реєстрі фізичних осіб зареєстрували майже 9 тис. громадян, а загальна кількість всіх зареєстрованих на 1 серпня 2013 року склала понад 1,4 млн. фізичних осіб.

Кількість іноземців, які планують отримувати дохід в нашій області, становить 415 осіб. Саме стільки іноземних громадян зареєструвалися в Держреєстрі за сім місяців поточного року.

Нагадуємо, що отримати реєстраційні номери можна в Центрах обслуговування платників податків не лише за місцем проживання, а й за місцем отримання доходів тощо. Водночас варто відзначити, що іноземні громадяни та особи без громадянства для реєстрації в Держреєстрі повинні звертатися безпосередньо до Головних управлінь  Міндоходів в АР Крим, областях, мм. Києві та Севастополі. У разі зміни облікових даних, які вносяться до Державного реєстру фізичних осіб (паспортні дані або місце проживання), платник зобов’язаний протягом місяця повідомити про це територіальні органи Міндоходів для внесення відповідних змін.