На Калущині хочуть почати добувати газ


Акціонерне товариство “Укргазвидобування” планує спорудити експлуатаційні свердловини №70, 71, 72, 73 на Гринівському газовому родовищі з метою експлуатації газових покладів косівської світи.

Крім того, планують спорудити підземні споруди та приєднати свердловини до установки підготовки вуглеводневої сировини, пише Бліц-Інфо з посиланням на Акціонерне товариство “Укргазвидобування”.

Глибина свердловин – до 1240м; спосіб буріння – роторний, турбінний; передбачається кріплення ствола свердловин високо герметичними обсадними трубами.

Підключення свердловин на відстань до 2 000 м до установки підготовки вуглеводневої сировини.

Очікуваний об’єм видобутку природного газу по кожній свердловині становить від 10 до 25 тис.м3 /добу.

Підключення свердловин включає обв’язку устя свердловини та прокладання газопроводів-шлейфів.

Роботи по провадженню планованої діяльності буде здійснювати Філія Газопромислове управління «Львівгазвидобування» Акціонерного товариства «Укргазвидобування», код за ЄДРПОУ 39585756, розташоване за адресою: 79026, вул. Рубчака, 27, м. Львів, Львівська область, тел. (032) 234-31-27.

Усі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати до Управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської обласної державної адміністрації, за адресою: 76014, м. Івано-Франківськ, вул. Ак.Сахарова, 23 А, тел./факс (0342) 52-61- 50, e-mail: main@eco.if.gov.ua Контактна особа – Пліхтяк Андрій Дмитрович.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!