На Прикарпатті використали 67 % "повеневих грошей"


276,8 мільйона гривень із 480-ти використали станом на 28 жовтня на відновлення об’єктів, які пошкодила чи зруйнувала повінь на Прикарпатті. Начальник управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації Володимир Стебницький розповів, що це 67 % від загальної суми.

Всього на ліквідацію наслідків паводку Прикарпаття отримало 480 мільйонів. З цієї суми 80 мільйонів матеріальної допомоги виплатили прикарпатцям, пише Бліц-Інфо з посиланням на Суспільне.

398 млн грн спрямовано на найнеобхідніші відновлювальні роботи на об’єктах, каже Володимир Стебницький.

"Станом на сьогодні на 411-ти об’єктах, а це майже 92 %, роботи розпочаті. На 269-ти об’єктах, що складає 60 %, роботи завершені. На об’єктах соціальної сфери роботи провели на 32-х об’єктах, що складає 67 %. Мости та мостові переходи - 106 об’єктів (60 %), об’єкти автомобільних доріг комунальної власності – 60 об’єктів, що становить 88 %. На об’єктах водного господарювання – 60 об’єктів, а це – 50 %", - розповів Стебницький.

Всього, за словами начальника управління з питань цивільного захисту ОДА, роботи завершили на 60 % об’єктів області, які пошкодила червнева повінь. Також Володимир Стебницький додає, що роботи на основних об’єктах планують закінчити до початку грудня.

"Коштів вистачить на все, бо на кожну проблему є відповідна сума. Проблема - у технологічному процесі, адже він займає час, і за два дні зробити не можна. Основні роботи закінчимо до початку грудня, а решта – до кінця року", - зазначив Стебницький.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!