На Прикарпатті в Залучанському дитячому будинку - інтернаті вчилися гасити пожежу


На базі Залучанського дитячого будинку - інтернату відбулися спільні з відділом Державної служби надзвичайних ситуацій України в Снятинському районі практичні заняття з гасіння умовної пожежі та дій персоналу закладу з евакуації підопічних.

У ході проведення занять було практично відпрацьовано основні елементи евакуації підопічних та гасіння пожежі членами добровільної пожежної дружини первинними засобами пожежогасіння до прибуття підрозділів Державної служби надзвичайних ситуацій України Снятинського району.

Також проведено додаткові заняття з питань дотримання вимог правил пожежної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей та користуванням первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).

          На навчанні були запрошені та взяли участь директор департаменту соціальної політики ОДА Лаган Я.Ф., перший заступник голови Снятинської РДА Максим’юк С.П., головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям УДСНС України в області підполковник служби цз Шкромида В.М., начальник Снятинського РВ УДСНС України майор служби цз  Дзьомбак М.М., начальник Снятинського РВ УМВС підполковник міліції Турчинський В.В.,

 

начальник Снятинського РЕМ Гунько М.І.,      начальник Снятинського УЕГГ Фербей М.В., головний лікар Снятинської ЦРЛ Крокош В.М., представники центру зв’язків з громадськістю УДСНС України в області та районного телебачення " Снятин ".

Після навчання проведено нараду з директорами центрів соціальної реабілітації дітей - інвалідів з питань:

 

 1. Про роботу центрів соціальної реабілітації дітей – інвалідів впродовж 2012 року та в першому півріччі 2013 року, проблемні питання та шляхи їх вирішення.

2. Про стан підготовки  центрів до роботи в осінньо-зимовий період 2013 –2014 років.

 За підсумками наради дано відповідні доручення.