На Рожнятівщині запрацював сучасний ЦНАП


У Спаській об’єднаній громаді, що на Рожнятівщині, відкрили сучасний Центр надання адміністративних послуг.

Відтепер місцеві жителі, а їх понад три тисячі, отримуватимуть більше сотні адмінпослуг. Про це повідомив голова громади Микола Медвідь, інформують у пресслужбі Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття.

За кошти з місцевого бюджету здійснили капітальний ремонт приміщення, а за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» придбали меблі. Невдовзі міжнародна програма ще забезпечить нас необхідною комп’ютерною технікою та спеціалізованим програмним забезпеченням», – сказав він.

Микола Медвідь зазначив, що обслуговуватимуть жителів громади п’ять реєстраторів, один з них працюватиме відділено – на старостинському окрузі. «Жителі нашої громади отримуватимуть якісні адміністративні, соціальні, комунальні, земельні, нотаріальні послуги», – підкреслив очільник ОТГ.

За словами Миколи Медвідя, приміщення площею 156 м. кв. адаптоване для людей з особливими потребами. У ньому, зокрема, встановлені пандуси, облаштований туалет з ручками, а для зручного переміщення інвалідних візочків забезпечили розширення дверних отворів на 90 см.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!