Наталія Лукинів з Калуша перемогла у міжнародному фестивалі «Назустріч мрій»


Недавно в Києві відбувся гала-концерт VII міжнародного фестивалю дитячої творчості для дітей соціально незахищених категорій та вихованців шкіл-інтернатів «Назустріч мрії» з участю зірок естради та фіналістів фестивалю.

Організатори заходу — міжнародна громадська організація «Назустріч мрії» й Асоціація громадських організацій «Соціальний захист» об’єднали зірок, меценатів та представників бізнес-структур з метою допомогти талановитим дітям повірити в себе і реалізувати власний потенціал.

180 юних зірочок з різних куточків України змагалися за звання найкращих у номінаціях «вокал», «хореографія», «оригінальний жанр». Вихованка Калуської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-III ступенів №2 (для дітей зі зниженим слухом) Наталія Лукинів, учениця 10 класу, зайняла перше місце у номінації «оригінальний жанр» з піснею у жестовому виконанні «Мій рідний край».

Переможниця отримала від організаторів фестивалю премію та путівку на базу відпочинку, а також подарунки від партнерів фестивалю. 

На запитання організаторів фестивалю, яка її мрія, Наталія відповіла:

«Моя мрія — стати акторкою київського театру «Райдуга».
                                                                                                                      "Галичина"