Обрив кабелю відеокамер ДАІ спричинив затор на вулиці Коновальця в Івано-Франківську


Увагу багатьох водіїв, які їхали близько годину тому вулицею Коновальця в районі залізничного переїзду привернула цікава картину: просто над переїздом через проїжджу частину аж до дорожнього полотна провис товстий – діаметром близько 2 см кабель. Тут же порпались кілька співробітників ДАІ, які час від часу піднімали кабель, пропускаючи автотранспорт.

При цьому «пропускної здатності» міліціонерів виявилося явно замало для того, щоб забезпечити безперебійний проїзд усіх автівок, серед яких на біду виявилось чимало вантажних фур. Тож уникнути затору не вдалося, повідомляє БРІЗ.

З’ясувати, що ж сталося, ми спробували у службі оперативного реагування «1580». Втім, безрезультатно: там нам повідомили, що інформацією стосовно надзвичайної події на вулиці Коновальця не володіють. Певні дані вдалося отримати у Івано-Франківському РЕМі, координати якого нам дали у довідковій службі ПАТ «Прикарпаттяобленерго» за телефоном 59-40-20. Там нам повідомили, що на вказаній вулиці, в районі залізничного переїзду, стався обрив кабелю камер відеоспостереження Державної автоінспекції, проте зазначили, що обірвана проводка, найймовірніше, належить до кабельного господарства комунального підприємства «Івано-Франківськміськсвітло». В той же час, отримати якусь конкретну інформацію у «Міськсвітлі» нам не вдалося: жоден з телефонних номерів, позаяк це вже було після 17.15 години, не відповідав, інтернет-сайту підприємства нам також відшукати не вдалося.