Олег Сало: потрібно звільнити центральну частину Івано-Франківська від стихійного паркування приміського громадського транспорту


Очільник прикарпатської міліції вирішення проблеми стихійного паркування в центральній частині Івано-Франківська бачить у створенні нових парковок та забороні в’їзду приміських маршруток.

Таку думку начальник УМВС в Івано-Франківській області Олег Сало висловив під час останньої прес-конференції, - повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

«Найперше, що зможе вирішити проблему – створення нових місць для паркування. Зараз у нас виникла та сама проблема, що в Києві, тільки меншого масштабу. Інтенсивність транспорту в місті значно перевищує пропускну можливість вулиць. Крім того, майже весь громадський транспорт області йде аж до центральної частини Івано-Франківська. Це теж впливає на кількість паркувальних місць. Дозволивши їм доїжджати тільки до найближчих автостанцій міста, можна значно розгрузити центр. Я вже не один раз з цього приводу звертався до Івано-Франківських обласної та міської ради, облдержадміністрації, та остаточного рішення досі немає. Чому депутати не хочуть порядку в місті – незрозуміло», - каже Олег Сало.