Передвиборчі гастролі: Зеленський у Франківську агітував за "Слугу народу"


Сьогодні, 18 вересня, на Прикарпаття з робочим візитом прибув Президент України Зеленський.

Окрім візиту на Надвірнянщину, Зеленський "проінспектував" стадіон, який почали відновлювати ще у 2018 році, пише кореспондентка Бліц-Інфо. 

Також Гарант взяв участь у так званій презентації "Стратегії розвитку Прикарпаття до 2027 року".  Як виявилося, мова йде про представлення кандидатів на голову Івано-Франківської ОТГ та кандидатів в депутати. Зеленський виступив на брендованій гаслами "Зе! місцеві" сцені. При тому, все транслювали на сторінці Офіса Президента.

Немає опису.

А після Зеленського на сцені виступив представник "Слуги народу" Олександр Богачов, який балотуватиметься на посаду голови міської ОТГ. Прикметно, що ефір після його виступу одразу вимкнули - в той час, коли слова взяв голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів. Очевидно, очільник облдержадміністрації на вибори не йде. 

Немає опису.

Слід відзначити, представлення кандидатів президентом у регіонах відбувається у робочий час, а висвітлення інформації про такі заходи відбувається на медійних майданчиках глави держави - офіційному сайті та сторінках у соцмережах. 

Комітет виборців Україн раніше заявив, що такі дії є проявом використання службових повноважень у політичних цілях, мають ознаки політичної корупції та є зловживанням адмінресурсом.

Немає опису.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!