Передвиборний скандал на Івано-Франківщині: Люди кандидата у нардепи прийшли до районної газети


Вчора 23 жовтня, в приміщенні редакції газети "Гуцульський край" було "гаряче". Особи що представляють кандидата в депутати Романа Григоришина були незадоволені публікацією в газеті звернення, яке розмістили волонтери "Свій за свого". Вони викликали міліцію і написали колективну заяву на редактора.

Згодом в редакцію прийшов Юрій Плосконос(волонтер), який поцікавився чи буде йти звернення в друк і роз'яснив позицію волонтерів. В самому зверненні волонтери висловлюють своє обурення тим, що Григоришин без попереднього обговорення в своїй агітаційній газеті використав їх особисто і їхніх рух зокрема. Команда кандидата стверджує, що публікація - це безкоштовна реклама, а волонтери наполягають, що це "викрадення чужої праці і піар на їхньому горбі". 

Деталі у відео:

Нагадуємо, раніше ОПОРА повідомила, що волонтери ініціативи "Свій за свого" звинуватили кандидата у нардепи Романа Григоришина у маніпуляціях на тему АТО. Активісти стверджують, що самовисуванець Роман Григоришин без їх відома використав рекламу волонтерського руху, аби підвищити собі рейтинг.

 За даними ЦВК Роман Григоришин йде самовисуванцем у 89 виборчому окрузі з центром у Снятині.