Платформа "Тепле Місто" шукає керівника організації


Платформа «Тепле Місто» в Івано-Франківську відкрила вакансію керівника/керівниці організації.

Організація шукає людину з багатим і різноплановим досвідом лідерства, що продовжить інституціоналізацію управлінських досягнень команди "Тепле Місто" та виведе організацію на наступний рівень зрілості. Ідеальний кандидат може мати управлінський досвід в державному, бізнесовому, корпоративному, міжнародному або громадському секторах чи поєднувати досвіди. Це людина, яка є теплою в комунікації, вміє бачити ширшу картину поза проєктами, галузями чи поколіннями, водночас розуміючи деталі.

«Тепле Місто» – одна з найпотужніших організацій третього сектору України та є інноваційною платформою для створення можливостей та суспільних трансформацій.

Бути лідером команди «Тепле Місто» – це унікальна можливість працювати в організації, яка змінює не лише регіон, але й країну. Ми створюємо середовища, які відбруньковуються в окремі успішні проєкти. 

За 6 років існування платформи реалізовано понад 400 проєктів та ініціатив в напрямах освіти, сучасного мистецтва, нової економіки та сталої мобільності, спорту, нових медіа та урбаністики. 

Їм вдалось вибудувати міжсекторну взаємодію з містом, громадянським суспільством та бізнесом. Ми запустили кілька знакових проєктів як на локальному, так і національному рівні. 

Ви певно чули про такі проєкти «Теплого Міста», як громадський ресторан Urban Space 100, Urban Space Radio, Франківський Півмарафон, фестиваль «Сеанс міського сканування», мистецькі резиденції, Промприлад.Реновація. Понад 50 компаній з Івано-Франківська та інших куточків України фінансово підтримують платформу, об’єднані метою спільного розвитку міста.

«Тепле Місто» розвиває власний проєкт «Малі Гранти», завдяки якому фінансуються десятки ініціатив, які змінюють Івано-Франківськ на краще.

Найбільший проєкт платформи – «Промприлад.Реновація». Це інноваційний центр на базі старого заводу, який працює на перетині чотирьох напрямків розвитку регіону: нової економіки та урбаністики, сучасного мистецтва та освіти. Промприлад.Реновація зібрав понад $5 млн інвестицій від понад 400 інвесторів, і став одним з найбільш значущих та унікальних проєктів імпакт-інвестування не лише в Україні, а й загалом регіоні Центрально-Східної Європи.

Ця вакансія для людини, яка готова працювати над вирішенням комплексних міжсекторальних задач, вибудовувати ефективну командну роботу, шукати нові нестандартні рішення, об’єднувати різних гравців та створювати моделі суспільних трансформацій для реплікацій в Україні та поза її межами.

Шукають професіонала/-ку який/-а прагне змінювати країну, готовий до складних викликів, втілення найсміливіших ідей та планів.

Повний опис вакансії та форма подачі за посиланням.

Тепле Місто (ТМ) – платформа ініціатив та синергії між ними. Заснована в Івано-Франківську в 2014 році, працює по всій Україні. Відома у світі, має міжнародні нагороди.

Платформа об’єднує людей і бізнеси, які підтримують ідеї та дії щодо сталого розвитку Івано-Франківська, перевтілення міського простору в тепле, зручне та естетичне середовище, створення умов для розкриття інтелектуального і творчого потенціалу міста, обміну ідеями та економічного зростання.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!