Поліцейські Франківщини розшукали зниклих матір з дитиною - гостювали у знайомого


Прикарпатським правоохоронцям знадобилась доба, щоб розшукати матір з дитиною, мешканців Калуського району, які пішли із дому. Із жінкою та дитиною все гаразд, їхньому здоров’ю нічого не загрожує. Будь-яких протиправних дій щодо них не скоєно.

11 січня до поліції Калущини звернулася місцева мешканка. Жінка повідомила, що 9 січня її 20-річна донька разом із малолітньою внучкою пішла з дому і місце перебування їх невідоме.

Отримавши інформацію про зникнення жінки та дитини, працівники карного розшуку, сектору реагування патрульної поліції Калуського відділу поліції спільно із співробітниками ювенальної поліції області розпочали негайні пошуки.

Працівники поліції ретельно перевіряли усі можливі місця перебування розшукуваних. Сьогодні, 12 січня, правоохоронці розшукали жінку разом із дитиною в Калуші. Останні гостювали у знайомого. Протиправних дій щодо них не скоєно. На цей час поліцейські встановлюють причини і обставини, чому жінка покинула місце проживання та не повідомила родичів про свої дії.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!