Повідомили про замінування та взяття заручників. В СБУ пояснили, що робили на ОВК №87


Близько 7-ї ранку до приміщення ОВК №87 зайшли спецпризначенці.

Про це  повідомили на сторінці Типова Надвірна, виклавши відео, пише Бліц-Інфо. За словами свідків, спецпризначенці вивели у дільниці усіх, окрім представників ДВК та опечатали кабінети.

Речниця управління СБУ в Івано-Франківській області Марія Римар пояснила, що до правоохоронців надійшло одразу 4 повідомлення про замінування та 3 повідомлення про захоплення заручників на об'єктах 87 ОВО.

"Служба безпеки України у межах своїх повноважень вживає усіх необхідних заходів для недопущення спроб дестабілізації обстановки, порушення громадського спокою та вчинення правопорушень в ході проміжних виборів до Верховної Ради України. Впродовж останньої доби до правоохоронних органів надійшло 4 повідомлення про замінування та 3 повідомлення про захоплення заручників на об'єктах 87 ОВО. Усі ці повідомлення були перевірені та виявилися неправдивими. За фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу життю і безпеці громадян буде відкрито кримінальне провадження. Такі події свідчать про можливі спроби дестабілізувати ситуацію навколо виборів на 87 ОВО. У зв'язку з цим, СБУ прийнято рішення разом з органами Національної поліції забезпечувати охорону на 87 ОВО. СБУ наголошує, що в межах своїх повноважень реагуватиме на будь-які спроби порушити закон", - наголосили в СБУ.

Представники ДВК у прямому ефірі розповіли, що на світанку спецпризначенці також були на інших дільницях. Зокрема, у Яремче та Богородчанах. За словами спостерігачів, правоохоронці посилили охорону на ОВК №87, частина спецпризначенців перебували там кілька годин.

May be an image of одна або кілька осіб, люди стоять, military uniform та просто неба

Читайте також Невідомі повідомили про замінування будівель у Яремче, Богородчанах, Отинії та Білих Ославах

Спимо на підлозі і їмо, що люди принесуть: Представники комісії блокували членів ОВК через чергову перерву

Переплутав Прикарпаття з Закарпаттям: Нардеп Тищенко знову відзначився на 87 окрузі

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!