Прикарпатка Ірина Федорів виборола на міжнародних змаганнях три медалі


В угорському місті Сегед завершився міжнародний турнір «Олімпійські надії - 2020» з веслування на байдарках і каное, який приніс Україні медальний доробок.

Про це повідомляє ОДА, пише Бліц-Інфо.

Національна збірна команда України завоювала 32 медалі (11 золотих, 10 срібних та 11 бронзових) і посіла 3 місце в Кубку націй. Вихованка ШВСМ та СК «Альбатрос» Ірина Федорів завоювала 3 медалі: програма С-1 на дистанції 1500 м. – срібна медаль, С-1 на дистанції 200 м. – бронзова медаль, у програмі mixc-4 – золота медаль.

З цієї нагоди в приміщенні Івано-Франківської обласної державної адміністрації відбулась пресконференція з учасницею збірної команди України з веслування на байдарках і каное, бронзовою призеркою міжнародного турніру «Олімпійські надії» Іриною Федорів.

Тренується спортсменка під керівництвом тренера Миколи Перога та представляє Школу вищої спортивної майстерності і СК «Альбатрос». Слід додати, що Ірина Федорів єдина представниця Прикарпаття у складі збірної України.

Президент СК «Альбатрос» Віктор Вінтоняк подякував спеціалістам управлінню спорту та школи вищої спортивної майстерності та за підтримку і зауважив, що дані змагання - це шанс для юніорів. Він сподівається, що Ірина Федорів - майбутня учасниця олімпійських ігор.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!