Прикарпатців просять допомогти Миколаю прийти до дітей з бідних сімей


Незабаром Св. Миколай усім діткам принесе дарунки. Діти пишуть листи до Чудотворця та вірять, що Св.Миколай принесе бажане під подушку.

Втім, не всі батьки можуть придбати подарунки для дітей через фінансову скруту. З проханням допомогти таким сім'ям звернулися волонтери Благодійна організація "Час добра та милосердя".

"Сьогодні ми просимо, щоб Св. Миколай прийшов до діток батьки яких не зможуть цього року зібрати дарунки. Фінансова скрута родин не повинна впливати на мрії дітей, бо усі малята чекають Св. Миколая та омріяних подарунків",- просять в організації.

Отже, в кого є бажання долучитися до добра, та отримати лист до Св. Миколая від дитини, яка чекає та вірить, що Св. Миколай обов'язково прийде та здійснить мрію, пишіть у повідомлення Благодійна організація "Час добра та милосердя". Також, можна допомогти фінансово

Допомогти можна за реквізитами:

Карта ключ Приват банк - 5169330522151635 - Кушніренко Валерія, Обов’язково в призначенні платежу вказувати "Миколай"

Рахунок IBAN UA313366770000026005052549009 EGRPOU – 42732425

Найменування отримувача - Благодійна організація "Час добра та милосердя"

"Просимо бути уважними оскільки, на жаль, також є багато нечесних людей. Якщо Вам надсилають листи в приватні повідомлення, просимо перевіряти інформацію питаючи нас, Наталия Иващенко, Валерія Кушніренко про тих, хто написав в приват. Усі листи від дітей, які віддаємо ми - перевірені та дійсно потребують Вашої допомоги",- просять в організації.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!